Over DMJ – Trojan Batteries

Over DMJ Auto-Electric

Bij DMJ Auto-Electric kunt u terecht voor de reparatie en het reviseren van zowel startmotoren, als dynamo’s.Dankzij het uitgebreide ruilprogramma leveren wij generatorsets, industriële motoren, startmotoren en dynamo’s voor vrijwel ieder type auto, heftruck en hoogwerker. Startmotoren en dynamo’s zijn een vitale onderdelen van veel voertuigen. Het is dan ook verstandig om deze onderdelen door een specialist te laten repareren en reviseren.

Aan het juiste adres

Bij DMJ Auto-Electric bent u aan het juiste adres voor persoonlijke service en de beste oplossingen. U vind DMJ Auto-Electric op industrieterrein Donkersloot-Zuid te Ridderkerk. U kunt ten allen tijde contact met ons opnemen indien u vragen heeft.

Trojan Batteries

Tevens hebben wij jarenlange ervaring met Trojan Accu’s. Deze accu’s komen veel voor in (schaar)hoogwerkers, golfkarren, campers, veegmachines en diverse marine toepassingen. Trojan word door de meeste fabrikanten als eerste montage gebruikt, deze fabrikanten adviseren ook om deze te vervangen door Trojan accu’s.

Assortiment

Van Trojan hebben wij de meeste types standaard op voorraad. Tevens kunnen wij u ook adviseren wat Trojan accu’s betreft. Onze medewerkers staan de gehele dag klaar om u te woord te staan. Heeft u onverhoopt een vraag mail ons dan even.